Oeps, deze browser wordt niet meer ondersteund.
Verouderde browsers kunnen jouw computer blootstellen aan veiligheidsrisico's. Om de beste ervaring te krijgen met het gebruik van onze site, kan je best werken met een nieuwere browser. Klik op één van de icoontjes om een nieuwe browser te installeren.

Geaccrediteerde navormingen

Praktische informatie

Dinsdag 25 april 2023
Online
20u00 - 21u30
Voor alle artsen

De RIZIV-conventie psychologische zorg in de eerste lijn heeft als doel psychologische zorg toegankelijk maken, op het niveau van het opstarten, én op het niveau van de prijs. Van op het terrein pikte VIVEL, de Koepelorganisatie van alle Eerstelijnszones, op dat dit nog extra vragen met zich meebrengt, bv tot welke doelgroepen richt zich dit traject? En hoe kan men gepast de juiste informatie aanreiken naar psychologische zorg in de eerste lijn?

Psychologische Zorg in de eerste lijn: de kracht van samenwerking

Daarom organiseert VIVEL samen met hun partners op 25 april om 20u een webinar met één doel: duidelijkheid geven!

Op onze eigen (fysieke) navorming op dinsdagavond 9 mei in Belsele, brengen we ook deze informatie,  in het kort, meer toegespitst op onze regio en met enkel de relevante informatie voor de huisartsen én gekoppeld aan een netwerkmoment met psychologen uit onze regio. 

Je kan info van VIVEL ook nalezen via deze link - waarop je ook kan doorklikken om in te schrijven voor de webinar voor wie toch wat ruimer geïnformeerd wil worden over eerstelijnspsychologische zorg.

Adres
Sint-Gillisbaan 156 ,9100 Sint-Niklaas
Bel ons
+32 (0)4 77 90 55 24

Mail ons
info@huisartsenkoepelwaasland.be

Udesite | Alle rechten voorbehouden

Privacy  |  Cookies  |  Disclaimer